over KREBIT

KREBIT is opgericht door mij, Jodrik Krelekamp, in 2003. Onder de naam KO3.net begon ik mijn passie voor servers, netwerken naar een nieuw niveau te tillen.

Ik ben bijna 15 jaar professioneel actief als systeembeheerder. Technische zaken waren een groot onderdeel van mijn jeugd door het werk en de hobby’s van mijn vader. Vanaf kinds af aan was het voorbeeld dat dingen die stuk waren open gingen, ‘stukker kan het toch niet’, om te zoeken naar wat je kan maken of vervangen. Logische redeneren, probleemoplossend denken en ruimtelijk inzicht werden er met de paplepel ingegoten. Al snel was ik verzot op computers, netwerken en al het gepuzzel wat daarbij komt kijken.

Naast computers ben ik dol op fotograferen, wandelen, motortochten en wielrennen. Ook ben ik sinds 2017 samen met mijn vrouw de trotse eigenaar van een jaren 20 boerderij waar het nodige in geklust mag worden. Daaromheen ligt een prachtige tuin om lekker in te zitten en te werken. Zomers trekken we er meestal op uit om heerlijk van het weer, omgeving en cultuur in zuid Europa te genieten!

In 2016 heb ik in samenwerking met twee klanten het project ‘Sustinere’ opgezet. Inmiddels heeft geleid tot in 2019 het verleggen van de focus van ICT naar het verder uitbouwen van dit platform. Deze switch is gekomen omdat ik de behoefte had en zag om mij heen voor een simpele online omgeving voor administratie. Ook zag ik een kans om mijn ervaringen met systeembeheer, programmeren en functionaris gegevensbescherming in elkaar te rollen tot één product. Dit heb ik met beide handen aangegrepen.

Om deze nieuwe stap goed weer te geven heb ik besloten om in 2019 de naam KO3.net om te zetten naar KREBIT. Met een frisse, nieuwe huisstijl en een optimistische blik op de toekomst!